Braun en A-Rod grote verdachten in Biogenesiszaak

imageLangzaam komt er steeds meer informatie naar buiten over de Biogenesiszaak die het Amerikaanse honkbal bezig houdt. De naam van Yankeesster Alex Rodriguez dook al eerder op en volgens USA Today is Milwaukee Brewers all-star Ryan Braun de andere grote vis tussen de negentig spelers die onder verdenking staan.

Volgens een anonieme bron bij het dagblad heeft de onderzoekscommissie de zaak bijna in kaart gebracht. Het is nog een kwestie van dagen voor de spelers op het matje moeten komen. Dit kunnen de sterren overigens niet weigeren, MLB heeft in de spelers-cao laten vastleggen het recht te hebben om spelers te schorsen als zij niet aan dopingonderzoek meewerken.

Vorige week werd Cesar Carillo van Detroit Tigers al voor 100 wedstrijden geschorst vanwege de Biogenesiszaak. De interesse in Ryan Braun komt volgens USA Today voort uit de vorige dopingzaak tegen de vijfvoudig all-star. Braun ging toen met succes in beroep tegen een testosteronaanklacht. Hij werd vrijgesproken omdat er onzorgvuldig met de urinemonsters was omgegaan.

Lees het artikel in USA Today

Lees ook:Nieuw dopingschandaal in de Major league?
Lees ook:Bosch: ‘Braun vroeg om advies’
Lees ook:Major League’s meest opvallende spelers in 2013
Lees ook:Jackie Robinson houdt baseballfans nog steeds bezig
Lees ook:Stemtijd! Hoofdklasse All star game

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.