Categorie: "Major League"

Biogenesis: A-Rod is de volgende?

imageNu Brewer Ryan Braun zijn schorsing te pakken heeft is het wachten op de volgende ster die zijn tenue voorlopig in de kast kan laten hangen. Volgens de sportmedia in de Verenigde Staten is Alex Rodriguez de eerstvolgende in lijn en kan zijn schorsing wel eens tot 2015 gaan duren.

Winners en losers MLB week 17

imageWe zijn weer terug op honkbal.blog.nl en dat betekent natuurlijk dat we de winners en losers ook weer gaan beoordelen. Ditmaal maken we de periode iets ruimer en kijken we naar de afgelopen maand, sinds de laatste Round-up.

MLB: Winners en losers week 14

imageEen dag later dan normaal maar dan toch eindelijk: de winnaars en verliezers in de Major League na veertien weken competitie. Ook deze week waren er weer de nodige verschuivingen. Wie komt steeds dichter bij de play-offs en wie is alleen nog maar speelschemavulling?

MLB: Winners en losers week 12

imageIedere week kijken we op honkbal.blog.nl hoe de dertig teams het er vanaf hebben gebracht. We bepalen de winnaars en verliezers van de week. Waar is het iedere dag feest en waar is er na de wedstrijd straftraining.

San José en MLB ruziën over A’s

imageMajor League Baseball kan een rechtszaak verwachten van de stad San José. Dat meldt dagblad San Francisco Chronicle. De stad wil graag de nieuwe thuisbasis van Athletics worden maar MLB is daar op tegen. De kwestie speelt al jaren en San José wil nu duidelijkheid, een zaak aanspannen lijkt de enige mogelijkheid. Dinsdag is daarom de procedure in gang gezet.

MLB: Winners en Losers week 11

imageIedere week kijken we honkbal.blog.nl naar de winners en losers van de afgelopen week in de Major League. We kijken waar de rake klappen vallen en waar de knock outs vallen. Of wel, welke ploegen zitten in de lift omhoog en welke ploegen zijn op weg naar de uitgang.

Honkbalhistorie geveild

imageJackie Robinson, de grootste held uit de Amerikaanse sportgeschiedenis, wie wil daar nu niet een aandenken aan hebben. Zijn handschoen bijvoorbeeld. Voorzover bekend is er één door Jackie gedragen handschoen in omloop. En nu weten we hoeveel die waard is.